Koža je naš največji organ in opravlja največ različnih funkcij, zato je pomembno, da jo s pravilno nego podpremo. S tem naredimo nekaj za boljše počutje in zdravje v celoti.
Ker se moški vedno bolj zavedate pomembnosti nege, je zanimanje za uporabo kozmetike narastla. Zdrav, mladosten videz ter vitalnost kože, Go ahead
Categories : nege
Posted by Freia tim
Komentarji so izklopljeni za MOŠKI, NEGUJETE SVOJO KOŽO?
Jesen kliče po spremembi, razstrupljanju in odlaganju preživelih stvari
Pisano listje zašumi pod našimi nogami, ko se sprehajamo v toplih, udobnih puloverjih po svežem in hladnem zraku. Jesen je zaznamovana z vonjem po bučni juhi in pečenem kostanju. Ob filmskih in bralnih večerih naš dom napolnijo dišeče svečke z vonjem Go ahead
Categories : Uncategorized
Posted by Freia tim
Komentarji so izklopljeni za JESENSKO RAZSTRUPLJANJE
Delovanje: Remineralizira in ima termo-statični efekt.
Namen: Obloga je primerna za vsakogar, posebej za tiste, ki si želijo napolniti telo z minerali ali zmanjšati bolečine v mišicah. Obloga pomirja in globoko sprošča hrbet.
Učinkovine:
– RDEČE ALGE (Lithotamnium calcareum) – telo napolnijo z minerali kot so kalcij, magnezij, cink, železo,…in kompenzirajo Go ahead
Categories : Uncategorized
Posted by Freia tim
Komentarji so izklopljeni za SPROSTITEV HRBTA S TOPLO OBLOGO
Thalionova mineralna terapija: OBLOGA Z MORSKIM MAGNEZIJEM
Predstavljamo vam ekskluzivni intenzivni program s 100 % morskim magnezijem, katerega učinkovitost je dokazana z analitično študijo o fizioloških koristih. Obloge so 100 % naravne iz morske vode s posebno formulo, ki zagotavlja direkten prehod skozi kožo, tako se izkoristijo vse prednosti magnezija.
UČINKI Go ahead
Categories : nege
Posted by Freia tim
Komentarji so izklopljeni za Kaj je mineralna terapija z magnezijem?
03 marec

SHIATSU MASAŽA

Shiatsu je del tradicionalni japonske kampo medicine in v dobesednem prevodu pomeni pritisk s prsti (shi=prst atsu=pristisk). 
Je zdravilna metoda, ki telo obravnava celostno oziroma holistično in mu s tem pomaga, da uravnovesi pretok energije in da v največji možni meri izkoristi moči za samozdravljenje.
Energija imenovana či, qi, prana Go ahead
Categories : Uncategorized
Posted by Freia tim
Komentarji so izklopljeni za SHIATSU MASAŽA